Простий і лаконічний варіант облаштування ділянки в м.Києві

Один з варіантів простого і лаконічного облаштування ділянки від нашого замовника в м.Києві.







Як просто і швидко облаштувати могилу

Людина живе стільки, скільки жива пам'ять про неї, навіть після смерті. Тому завжди особлива увага приділяється місцям вічного спочинку, зокрема облаштуванню могил.

Фахівці ритуальних служб не рекомендують встановлювати на могилі пам'ятники і капітальні споруди раніше, ніж через рік після поховання. За цей час земля встигне осісти. Якщо поквапитися і облагородити місце поховання відразу, то конструкція просяде, мармурові плити просто "поведе". А сама конструкція втратить міцність, естетичність, довговічність.

Ще 30 років тому облаштування могил мало на увазі акуратний надгробок і огорожу, то зараз способів швидко, надійно і естетично зберегти пам'ять про близьких набагато більше. Облагороджування могили можливо за допомогою бетонних або гранітних плит, мармурової крихти або штучної трави.
Гранітна плитка на кладовищі виглядає солідно, естетично. Ось тільки конструкція виходить дуже ваговитою, вимагає високої кваліфікації будівельників, коштує дорого.

Облаштування могили за допомогою бетонних плит - міцно, на віки і не вимагає постійного догляду. Ось тільки не підходить для нестандартних поховань, має мізерну колірну гамму, при неякісному підборі компонентів кришиться.
Облаштування могили на кладовищі мармуровою крихтою має ряд плюсів. Таке місце навіть в дощ буде виглядати акуратно. Ось тільки з часом крізь крихту проросте трава, бур'яни і необхідний буде регулярний, трудомісткий догляд.

Що ж робити, якщо необхідно облаштування могили зробити швидко, просто, доступно і на століття? Адже не всі мають можливість кожні вихідні навідуватися на цвинтарі і доглядати за місцем поховання. Для таких варіантів як раз підійде облагороджування могили за допомогою плитки з гумової крихти. В асортименті є:

  • готова гумова плитка;
  • безшовне гумове покриття;

Різноманітність виробів з каучуку і натуральної гуми в широкій колірній гамі підійде для облаштування могил будь-якої конфігурації, розміру. Додайте сюди і легку вагу плитки з гуми. Це особливо важливо, якщо необхідно облаштувати могилу старого поховання на ділянці з вузькими доріжками, де не пройдуть вантажники з візком.

Така плитка, ціна якої демократична, доречна на кладовищі, до того ж екологічна. Вона не нагрівається в спеку, не фокусує сонячні промені, як мармурова плита, а значить не зашкодить висаджених квітів і чагарників.
Облагороджування могил плиткою з гумової крихти - це спосіб облаштувати поховання просто, швидко, довговічне і доступно за ціною. А фахівці від фірми Jump, виробника і продавця плитки з гумової крихти, допоможуть розрахувати кількість матеріалу, дадуть рекомендації щодо правильного укладання.